Skip Sidebar

Over ons

Visie:
The Hague Peace Projects gelooft in een wereld waar conflicten tussen mensen, groepen mensen en landen worden opgelost door middel van dialoog en het respecteren van mensenrechten, en streeft ...

Vrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
The Hague Peace Projects

Over The Hague Peace Projects

Visie:
The Hague Peace Projects gelooft in een wereld waar conflicten tussen mensen, groepen mensen en landen worden opgelost door middel van dialoog en het respecteren van mensenrechten, en streeft naar eerlijke samenwerking tussen gelijken.

Missie:
De missie van The Hague Peace Projects is om bij te dragen aan vreedzame oplossingen voor (gewapende) conflicten door diasporagroepen in Nederland uit conflictgebieden bij elkaar te brengen, om bij te dragen aan de kennis van de grondoorzaken van conflicten en de mogelijke oplossingen daarvan.
Door de vaak complexe contexten en realiteiten van (gewapende) conflicten te onderzoeken, analyseren en verhelderen, zal The Hague Peace Projects relevante informatie verstrekken aan besluitvormers, actoren op alle niveaus helpen en aanmoedigen om de nodige acties te ondernemen die leiden tot conflictoplossing en uiteindelijk vrede .

Foto's