Proclaimer

Proclaimer

PEP is verantwoordelijk voor de inhoud vanwww.denhaagdoet.nl. PEP publiceert informatie met de grootst mogelijke zorg en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.


Onvolkomenheden op de website

Bent op de website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst? Stuur uw mail naar info@denhaagdoet.nl. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. PEP probeert eventuele onvolkomenheden zo spoedig mogelijk te corrigeren.


Antwoordprocedure

PEP streeft ernaar uw reactie binnen één week te behandelen.


Privacy

Wij houden ten zeerste rekening met uw privacy. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van uw reactie of verzoek om informatie. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.


Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site, is toegestaan. PEP behoudt zich het auteursrecht van informatie op www.denhaagdoet.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's. Wilt u hiervan toch gebruikmaken? Stuur dan een mail naar info@denhaagdoet.nl.


E-mail

PEP zorgt zoveel mogelijk voor een tijdige en juiste bezorging van e-mails. Wij controleren uitgaande e-mails op virussen.


Contact

E-mail voor overige vragen: service@denhaagdoet.nl

Telefoonnummer: 070 - 302 44 44

Bezoekadres: Riviervismarkt 2, Den Haag