Skip Sidebar

Over ons

Verbinding
In Spoorwijk zijn meer dan 80 talen en culturen vertegenwoordigd. Met voor ieder wat wils aan activiteiten, brengen we wijkbewoners samen en vergroten we het saamhorigheidsgevoel ...

Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Stichting Schets

Over Stichting Schets

Verbinding
In Spoorwijk zijn meer dan 80 talen en culturen vertegenwoordigd. Met voor ieder wat wils aan activiteiten, brengen we wijkbewoners samen en vergroten we het saamhorigheidsgevoel. Vanzelfsprekend, zijn ook andere mensen van harte welkom bij Schets om deel te nemen aan activiteiten en evenementen.

Educatie en talentonwikkeling
Voor alle leeftijdsgroepen bieden we een scala aan activiteiten op het gebied van o.a. muziek, taal, cultuur, gezondheid en sport. Meestal in groepsverband en soms ook individueel.

Sociaal en cultureel
Samen sporten of mediteren, eten of koken in ons buurtrestaurant, een taal leren, huiswerkbegeleiding, leren fietsen of deelnemen aan een van de vele culturele evenementen. De wensen en ideeën van de buurtbewoners zijn voor ons het uitgangspunt. Een groot deel van de activiteiten wordt gratis aangeboden. Soms wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Foto's