Skip Sidebar
Stichting Remar

Stichting Remar

Non-profit

Over ons

Stichting Remar is een organisatie die voor de minderbedeelden staat. Al meer dan 30 jaar geleden is de stichting opgericht om een oplossing te bieden, voor de sociale problemen van onze omgeving, ...

Deel
Stichting Remar

Over Stichting Remar

Stichting Remar is een organisatie die voor de minderbedeelden staat. Al meer dan 30 jaar geleden is de stichting opgericht om een oplossing te bieden, voor de sociale problemen van onze omgeving, door morele, culturele en materiële ondersteuning te bieden aan mensen die aan sociale uitsluiting lijden. Stichting Remar is aanwezig is in 74 landen waarvan de deuren dag en nacht geopend zijn en heeft zich toegewijd aan mensen die hulp nodig hebben.
Stichting Remar Hollanda in Den Haag is een inloophuis waar mensen kunnen samenkomen om te praten, een hapje eten en andere sociale activiteiten te doen. Bij het inloophuis van Stichting Remar Hollanda komen wekelijks bijna 50 mensen. De meeste van deze mensen zijn in nood; ze leven op straat en/of zijn alleen. Ze zijn of dakloos of in eenzame situatie of in een of andere vorm van armoede.

Om de integratie, cultuurproblemen en problemen zoals sociale isolement en depressie bij deze mensen te bestrijden wil Stichting Remar voor deze mensen ook andere sociale activiteiten organiseren. Zoals o.a. schoonheid dag, jaarlijkse diners en creatieve workshops, om hen te motiveren, hun te laten participeren en bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van deze mensen. Met de workshops en andere activiteiten die we organiseren bereiken we meer en meer mensen die behoefte hebben aan een plek om gelijkgestemden te ontmoeten en te socialiseren.

Foto's