Skip Sidebar

Over ons

Wil jij ook bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde, talentvolle kinderen? Met elkaar gaan we de kansenongelijkheid in het onderwijs tegen. De plek van de wieg mag namelijk nooit de kansen in de ...

KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderen
Deel
Petje af Den Haag

Over Petje af Den Haag

Wil jij ook bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde, talentvolle kinderen? Met elkaar gaan we de kansenongelijkheid in het onderwijs tegen. De plek van de wieg mag namelijk nooit de kansen in de toekomst bepalen. Jouw inzet kan daarbij het verschil maken!

Bij Petje af ontvangen we nieuwsgierige kinderen tussen de 10-14 jaar die de wereld en daardoor hun talenten ontdekken. Als coach ben je dé schakel binnen het Petje af-programma. Samen met een
collega-coach begeleid je 30 zondagen per jaar de kinderen tijdens gastlessen, bedrijfsbezoeken en uitjes. Dankzij jou is iedere Petje af-zondag weer een succes!

Laat de missie van Petje af jouw hart ook sneller kloppen en ben jij de coach die wij zoeken? Stuur dan je motivatie met cv via sazia.rasheed@petjeaf.nl naar locatiemanager Sazia Rasheed of bel naar 0684849952.

Foto's