Skip Sidebar

Over ons

De Bron is een gezellige buurthuiskamer èn leuke tweedehandskledingwinkel. Het is een ontmoetingsplek waar we omzien naar elkaar, fijne gesprekken voeren en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt ...

Geen armoedeGeen hongerGoede gezondheid en welzijn
Deel
Leger des Heils Buurthuiskamer De Bron

Over Leger des Heils Buurthuiskamer De BronDe Bron is een gezellige buurthuiskamer èn leuke tweedehandskledingwinkel. Het is een ontmoetingsplek waar we omzien naar elkaar, fijne gesprekken voeren en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

De buurthuiskamer van De Bron is geopend op zondagmiddag, maandagmiddag, dinsdagmiddag en de hele woensdag. Op al deze dagen behalve de zondag, kun je bij ons ook winkelen. Tijdens openingstijden staat de koffie (of thee) voor je klaar klaar. Of je nu komt om te winkelen, voor een praatje of om mee te doen met onze activiteiten: Je bent van harte welkom!

Naast een vast weekprogramma hebben we regelmatig extra activiteiten en leuke acties.

Buurthuiskamer De Bron is tevens een locatie van Haags Ontmoeten. Een ontmoetingsplek met aandacht voor ouderen èn mantelzorgers. De Bron is zéker niet exclusief voor ouderen. Mensen van allerlei leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar hier.

Foto's