Skip Sidebar

Over ons

Impronation is een internationale improvisatietheatergroep die begon als een idee van Wang Jia in 2020. Sindsdien is het, met de hulp van verschillende toegewijde leden, uitgegroeid tot een ...

Duurzame steden en gemeenschappenKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Deel
Impronation Stichting

Over Impronation Stichting

Impronation is een internationale improvisatietheatergroep die begon als een idee van Wang Jia in 2020. Sindsdien is het, met de hulp van verschillende toegewijde leden, uitgegroeid tot een internationale gemeenschap voor het verkennen en doceren van improvisatietheater.

Door middel van tweewekelijkse shows, meerdere cursusonderwerpen en wekelijkse bijeenkomsten, is iedereen welkom om improvisatie voor het eerst te proberen en hun improvisatiereis voort te zetten. De gemeenschap is in Den Haag met nauwe verbindingen met naburige gemeenschappen in Delft, Amsterdam en Rotterdam.

Wij, als Impronation, geloven dat improvisatietheater voor ons een uitstekende manier is om speels te zijn, te lachen, te accepteren en voort te bouwen op elkaars sterke punten. Leer meer over je sterke punten, ontmoet nieuwe mensen en heb er plezier in. Dus moet ik die eerste stap zetten? Ja, en we verwelkomen je graag en helpen je de improvisator in jou te ontdekken.

Foto's