Skip Sidebar
Female Ventures

Female Ventures

Club, vereniging of andere

Over ons

Wij geloven dat elke vrouw haar eigen onderneming leidt. Door ambitieuze vrouwen te verenigen en inspirerende verhalen en netwerkverbindingen te delen, wil Female Ventures vrouwen in staat stellen om ...

GendergelijkheidEerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderen
Deel
Female Ventures

Over Female Ventures

Wij geloven dat elke vrouw haar eigen onderneming leidt. Door ambitieuze vrouwen te verenigen en inspirerende verhalen en netwerkverbindingen te delen, wil Female Ventures vrouwen in staat stellen om te groeien en hun carrière te leiden.

We organiseren regelmatig evenementen in Delft/Den Haag en andere Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven. Doe mee en voel de energie van het ontmoeten en ondersteunen van je collega's!

Maandelijks organiseren we lokale netwerkborrels die open zijn voor het publiek en een indrukwekkende diversiteit en kaliber Nederlandse en internationale vrouwen samenbrengen.

Tijdens onze thema-evenementen kun je je laten inspireren door trainers, sprekers en professionals die hun verhalen delen en jouw bijdrage aan hun uitdagingen waarderen. Je verlaat de kamer zeker met nieuwe ideeën om je carrière zorgvuldig te plannen en te sturen en impact te maken in het bedrijfsleven. Onze evenementen vind je op onze website en op Eventbrite.

Female Ventures organiseert ook een "Career Vitality Mentoring Program" voor vrouwen die graag het beste uit zichzelf willen halen en een vitale, ambitieuze carrière willen hebben die past bij hun unieke behoeften. Laat je trainen door gerenommeerde trainers, volg één-op-één mentorsessies, geniet van netwerken en laat je inspireren door onze nieuwsbrief.

Foto's