Skip Sidebar

Over ons

De geschiedenis van de stichting Ellips die is meer dan 20 jaar geleden opgericht te Den Haag, als kringloop en hergebruik stichting in de ruimste zin van het woord. Mens en milieu vriendelijke ...

Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Stichting Ellips

Over Stichting Ellips

De geschiedenis van de stichting Ellips die is meer dan 20 jaar geleden opgericht te Den Haag, als kringloop en hergebruik stichting in de ruimste zin van het woord. Mens en milieu vriendelijke activiteiten, anders wonen en werken. Onder de activiteiten op het werkterrein van de Stichting vallen: hergebruik (ook voor in de kunst), tuinieren, periodieken, anders wonen en gebruik van energie, geven van voorlichting, cursussen, korte workshops ook het stimuleren van het scheiden van huishoudelijk afval dat nog te vaak waardevolle grondstoffen bevat die regelmatig in de vuilniszakken terecht komen. Door deze te scheiden kunnen deze grondstoffen weer gebruikt worden, voor nieuw te maken gebruiksvoorwerpen. Bijvoorbeeld een krant of een school agenda. Zelfs pannen en de bekende nieuwe flessen.

Nieuws! De stichting heeft een nieuwe tuin aangeboden gekregen aan de Dedemsvaartweg nr. 6 te Den Haag. Daar is ook het nieuwe bezoekadres, bedrijven en instellingen. Echter alleen na afspraak welkom!

Foto's