Skip Sidebar

Over ons

WeZijn Transvaal zorgt voor het welzijnswerk in Transvaal Noord, Transvaal Midden, Transvaal Zuid en Groente- en Fruitmarkt. We doen dit samen met de bewoners en buurtgroepen. Met z’n allen zorgen we ...

Duurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel
WeZijn Transvaal

Over WeZijn Transvaal

WeZijn Transvaal zorgt voor het welzijnswerk in Transvaal Noord, Transvaal Midden, Transvaal Zuid en Groente- en Fruitmarkt. We doen dit samen met de bewoners en buurtgroepen. Met z’n allen zorgen we in heel Transvaal voor activiteiten voor de bewoners en voor een fijne buurt. Er zijn 4 locaties van WeZijn Transvaal.

Buurthuis Mandelaplein en Buurthuis Bario zijn 7 dagen per week open. Het zijn veilige en warme plekken, door de buurt voor de buurt. Iedereen is er welkom en iedereen voelt zich er welkom en thuis. Je kan er zelf activiteiten opzetten, je kan meedoen aan activiteiten je kan er je talenten ontwikkelen en mensen ontmoeten. In allebei de buurthuizen zijn buurthuismedewerkers. Zij ondersteunen de activiteiten en bewoners.

In de Buurtkantine, de kantine van Sporthal Transvaal, zijn allerlei activiteiten door en voor de buurtbewoners. Je kan er wat drinken en eten bij het Proeflokaal, er is een aantal avonden jongerenwerk en het kantoor van de bewonersorganisatie zit hier.

Foto's