Stichting AlterContacts Foundation

Over Stichting AlterContacts Foundation

Think Tank AlterContacts fungeert als een virtueel laboratorium voor ideeën van het maatschappelijk middenveld over duurzame ontwikkeling en wil de aanjager zijn van positieve verandering die bijdraagt aan de SDG's. We identificeren institutionele leemtes of maatschappelijke problemen die niet worden aangepakt, brengen ze onder de aandacht en broeden mogelijke oplossingen uit die wereldwijd kunnen worden toegepast.

Onze vlaggenschipinitiatieven zijn gericht op academische innovatie en stellen kleine bedrijven in staat de pandemie te overwinnen. Ze zijn door de Verenigde Naties geregistreerd als SDG Partnerships.

Wij innoveren door te vereenvoudigen. We genereren lasergerichte ideeën om brede uitdagingen aan te gaan en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen met systemische impact. Onze snelle opschalingsstrategie voor sociale impact wordt aanbevolen in het SDG Good Practices-netwerk van de Verenigde Naties als een "voorbeeld om te volgen en te repliceren door anderen over de hele wereld".

Foto's