Skip Sidebar

Over ons

1646 is een kunstruimte in het hart van Den Haag. Met haar experimentele, internationale en vrije publieksprogramma wil 1646 bijdragen aan een steeds complexere samenleving door bestaande systemen en ...

Deel
1646 Experimental Art Space

Over 1646 Experimental Art Space

1646 is een kunstruimte in het hart van Den Haag. Met haar experimentele, internationale en vrije publieksprogramma wil 1646 bijdragen aan een steeds complexere samenleving door bestaande systemen en traditionele opvattingen uit te dagen, om na te denken over de vragen die onder ons allemaal leven.
Het tentoonstellingsprogramma in 1646 toont innovatieve artistieke praktijken en nodigt lokale en internationale kunstenaars uit om nieuw werk te maken. Met de nadruk op soloprojecten biedt 1646 een diepgaand perspectief op de kunstenaarspraktijk via een publiek programma met een genereus overzicht van tentoonstellingen, artist talks, evenementen, publicaties, dialogen, podcasts en een residentieprogramma. 1646 is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor het creëren van ruimte en het bieden van de middelen voor artistieke praktijken om te bloeien.

Foto's