Post | maart 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Den Haag Doet Academie in een nieuw jasje!

Hey daar! Kijk eens naar ons nieuwe logo! 🌈  We zijn super blij en willen dit graag met jullie delen. Ons nieuwe logo is net zo kleurrijk als de regenboog. En dat is niet voor niks! Elke kleur staat voor de diversiteit in Den Haag. Bij Den Haag Doet Academie is er plek voor iedereen: van vrijwilligers tot organisaties. We zijn één grote community die klaarstaat om Den Haag nog mooier te maken.    Wat staat er op de planning?   Wat staat er op de planning? Met ons nieuwe logo beginnen we ook aan een hoop frisse en spannende projecten. Dat betekent dat er op onze website en op social media een boel gaat veranderen. Blijf ons volgen, want we gaan jullie verrassen met leuke updates en verbeteringen die het makkelijker maken om mee te doen met vrijwilligerswerk en leuke activiteiten. We hebben zin in deze nieuwe fase en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!    PEP  Den Haag Doet Academie is, net zoals Den Haag Doet en Volunteer The Hague, onderdeel van Stichting PEP. Dankzij PEP Den Haag is er een nieuw logo ontwikkeld voor alle drie de website, waardoor onze samenwerking en gebundelde krachten zichtbaar zijn voor al onze gebruikers.

Hey daar! Kijk eens naar ons nieuwe logo! 🌈

We zijn super blij en willen dit graag met jullie delen. Ons nieuwe logo is net zo kleurrijk als de regenboog. En dat is niet voor niks! Elke kleur staat voor de diversiteit in Den Haag. Bij Den Haag Doet Academie is er plek voor iedereen: van vrijwilligers tot organisaties. We zijn één grote community die klaarstaat om Den Haag nog mooier te maken.


Wat staat er op de planning? 

Wat staat er op de planning? Met ons nieuwe logo beginnen we ook aan een hoop frisse en spannende projecten. Dat betekent dat er op onze website en op social media een boel gaat veranderen. Blijf ons volgen, want we gaan jullie verrassen met leuke updates en verbeteringen die het makkelijker maken om mee te doen met vrijwilligerswerk en leuke activiteiten. We hebben zin in deze nieuwe fase en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!


PEP

Den Haag Doet Academie is, net zoals Den Haag Doet en Volunteer The Hague, onderdeel van Stichting PEP. Dankzij PEP Den Haag is er een nieuw logo ontwikkeld voor alle drie de websites, waardoor onze samenwerking en gebundelde krachten zichtbaar zijn voor al onze gebruikers.

Deel blogpost