wegwijs

Wegwijs op de website

Het is zover, het vernieuwde platform Den Haag Doet Vrijwilligersacademie is live. Jullie trainingen zijn weer van harte welkom. Ze zijn niet automatisch meeverhuisd.


Actiepunt voor nu: zorg dat je er weer op staat

De site maakt een schone start en dat betekent dat je opnieuw moet registeren. Als je niet bent gebeld door ons Serviceteam, dan staat jullie organisatie er nog niet op. Klik op de link onderaan deze pagina. Regel het snel, zodat je profiteert van alle extra aandacht die de vernieuwing met zich meebrengt.


Maak kans op een gratis promotiepakket of Bol.com cadeaubon

Onder de nieuwe inschrijvingen verloten wij gratis promotiepakketten voor extra aandacht voor je training. Dit pakket bestaat o.a. uit een plekje op de homepage, extra promotie op de social media en vermelding in de nieuwsbrief. Onder de nieuw ingeschreven cursisten verloten we cadeaubonnen van Bol.com! 


Het Serviceteam staat voor je klaar

Wij begrijpen dat het wat extra werk kost én dat een nieuw systeem even wennen is. Maar het Serviceteam staat op werkdagen tussen 10.00 – 15.00 uur voor je klaar. Bel met (070) 302 44 19 of mail naar service@denhaagdoet.nl.

 

Wegwijs bij het plaatsen van een training

Wil jouw organisatie trainingen plaatsen? Wij helpen je op weg!

Meer weten?

Neem contact op met het serviceteam van de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via info@denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl of tel: 070 - 302 44 19.

Noa Bar-Ephraim
Noa Bar-Ephraimn.barephraim@pepdenhaag.nlAdviseur Vrijwilligersacademie