Verschillende doelgroepen

Kijk hier voor alle e-learnings over het omgaan met verschillende doelgroepen.

Vluchten uit racistische sekte in Amerika

Conny, wie op 19-jarige leeftijd door haar vader naar een rechts extremistische religieuze sekte in een afgelegen plaatsje in de Verenigde Staten wordt gestuurd. Ze wordt uitgehuwelijkt aan de zoon van de sekteleider, en ellendige jaren volgen. In een periode van ongeveer 10 jaar tijd krijgt ze 7 kinderen. Zij en haar kinderen worden regelmatig mishandeld en seksueel misbruikt.. Maar na een helse periode raapt Anna de moed bij elkaar en weet samen met haar kinderen te ontsnappen en te vluchten naar Nederland.

Eenzaamheid onder ouderen met migratieachtergrond

Hanan Nhass geeft een online lezing over 'Eenzaamheid onder ouderen met een migratieachtergrond'. De lezing werd aangeboden door Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU), gemeente Utrecht en VC Utrecht en vond plaats in samenwerking met Movisie.

Eenzaamheid onder jongeren

Dr. Gerine Loddergeeft een online lezing over 'Eenzaamheid onder jongeren'. De lezing werd geopend door Maarten van Ooijen, wethouder Maatschappelijke ondersteuning & Welzijn, en aangeboden door Netwerk Informele Zorg Utrecht (NIZU), gemeente Utrecht en VC Utrecht.