Organisatieontwikkeling

Bekijk hier e-learnings over het ontwikkelen van je organisatie.

Hoe maak je jouw organisatie aantrekkelijk voor vrijwilligers?

Het nieuwe besturen; hoe bestuur je in 4 uur per week?

Vrijwillige bestuurders vinden is niet altijd makkelijk. Maar wat als je het een stuk overzichtelijker kunt aanbieden?

Canva masterclass

Wil je graag aan de slag met canva, maar kijk je er wat tegenop? heb je geen idee wat je nou eigenlijk kunt met Canva? Of ben je al een tijdje bezig, maar wil je weten wat er nog meer zou kunnen?

De veranderende vereniging

Sacha Kramer van de LTO Academie gaat met Marike Kuperus, adviseur van verenigingen en schrijver van het boek een ‘Routeplanner voor verenigingen’, in gesprek over de uitdagingen van verenigingen in de huidige tijd.

Crowdfunding Academie

Als je start met een crowdfundingcampagne via Voor je Buurt begeleiden wij je bij het opzetten daarvan. We geven advies over de haalbaarheid van je campagne, en denken mee over je verhaal en je campagneplan. Om je goed op weg te helpen hebben we al onze kennis over crowdfunding gebundeld in onze Crowdfunding Academie. Maak in vier stappen een succes van je crowdfundingcampagne!

Cursus fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering van je project. Of je vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in je buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.