Skip Sidebar
PEP Den Haag

PEP Den Haag

Non-profit

Over ons

PEP Den Haag ondersteunt (vrijwilligers) organisaties met allerlei vraagstukken. Zoals goed bestuur, sterk beleid, werven van vrijwilligers, behouden van vrijwilligers, enz.

Deel
Workshop studieregelingen en voorzieningen

Workshop studieregelingen en voorzieningen

Training · 14 nov 2022, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Welzijn
Mantelzorg en Informele ZorgEmancipatie en DiversiteitPR en CommunicatiePersoonlijke ontwikkeling
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
PEP Den Haag
#58392
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/PEP-Den-Haag4/activiteiten/Workshop-studieregelingen-en-voorzieningen/58392 om je aan te melden

Contactpersoon

Abderrahim KajouaneStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via a.kajouane@pepdenhaag.nl of 0655970098.

Samenvatting

Hoe zit het nou precies met studiefinanciering, heb ik daar nog recht op? Bestaan er nog andere regelingen waarmee ik een opleiding kan gaan volgen?

Uitgebreide omschrijving

Hoe zit het nou precies met studiefinanciering, heb ik daar nog recht op? Bestaan er nog andere regelingen waarmee ik een opleiding kan gaan volgen? En welke gemeentelijke regelingen zijn nu wel en niet van toepassing op studerende moeders?

Tijdens het online webinar worden de financiële voorzieningen en regelingen die er bestaan er om een opleiding te kunnen gaan volgen uiteen gezet.


Wil je meer informatie over de verschillende regelingen voor het financieren van studie? dan ben je van harte welkom! Meedoen is mogelijk via onderstaande zoomlink:


https://pepdenhaag-nl.zoom.us/j/85620755716

Meeting ID: 856 2075 5716