Skip Sidebar

Over ons

Het Expatriate Archive Centre (EAC) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk gevestigd in Den Haag. Het verzamelt en bewaart de levensverhalen van expats over de hele wereld voor onderzoek ...

Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Benieuwd naar ons archief? Kom naar de Informatieochtend op 5 juni

Benieuwd naar ons archief? Kom naar de Informatieochtend op 5 juni

Community evenement · 5 jun, 10:30 - 12:00
Paramaribostraat 20, 2585 GN The Hague, Netherlands
OnderwijsBuurt & omgeving
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Ben je erbij? 12 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 18 days.
Deel community evenement
Expatriate Archive Centre
#79613
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/Expatriate-Archive-Centre/activiteiten/Benieuwd-naar-ons-archief-Kom-naar-de-Informatieochtend-op-5-juni/79613 om je aan te melden

Contactpersoon

EAC Office ManagerStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via welcome@xpatarchive.com of 0704272014.

Uitgebreide omschrijving

Het Expatriate Archive Center verzamelt en bewaart de levensverhalen van expats, hun families en repatrianten wereldwijd in hun oorspronkelijke taal. Onze collectie omvat tijdschriften en dagboeken, plakboeken en foto's, video- en audio-opnamen, brieven en e-mails, blogs, papierwerk en meer. Wij zijn er om onderzoek mogelijk te maken dat een beter begrip van het leven van expats bevordert en vergroot. Of u nu een expat bent met een verhaal om te delen, op zoek bent naar mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, onderzoek doet naar expats, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we doen, neem deel aan onze Informatieochtend en leer meer over ons unieke archief!


Het evenement is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Om uw plaats te reserveren, MOET u zich uiterlijk 3 juni 2024 via het formulier voor het evenement aanmelden.


Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 12 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 18 days.
Deel community evenement
community evenementen > Expatriate Archive Centre > Benieuwd naar ons archief? Kom naar de Informatieochtend op 5 juni

Over Expatriate Archive Centre

Het Expatriate Archive Centre (EAC) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk gevestigd in Den Haag. Het verzamelt en bewaart de levensverhalen van expats over de hele wereld voor onderzoek.

Het team wordt ondersteund door een enthousiast team van vrijwilligers en stagiaires van verschillende achtergronden, nationaliteiten en leeftijden.

De EAC is trots op het bieden van een gastvrije omgeving. Het heeft een reeks programma's die zijn ontworpen om vrijwilligers te helpen hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen.